Open: Οι αλλαγές στο πρόγραμμα και η αναβολή εξαιτίας του COVID-19

|
THESTIVAL TEAM

Και νέα αλλαγή στην ώρα μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων εξετάζεται στο Open. Μετά την αλλαγή φρουράς στο τιμόνι της ενημέρωσης, ο γενικός διευθυντής Χρήστος Παναγιωτόπουλος φέρεται να εισηγείται την εκ νέου μετακίνηση του δελτίου από τις 19:30 στις 20;00, ώρα που έχει ταυτιστεί με το παλιό Mega, το οποίο επιθυμεί να αναβιώσει.

Για να προχωρήσει η μετακίνηση του δελτίου, αναζητείται το κατάλληλο lead-in, πράγμα δύσκολο, καθώς, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει πρόθεση επιπλέον επένδυσης στην παρούσα φάση από τη διοίκηση του σταθμού. Οι μόνες λύσεις είναι είτε να διατηρηθεί η ελληνική ταινία, είτε να ενταχθεί ένα προ- δελτίο κοινωνικού περιεχομένου, στα χνάρια της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega. Παράλληλα, αλλαγές αναμένονται ενόψει της νέας σεζόν και στην πρωινή ζώνη. Για λόγους περιορισμού του κόστους, προωθείται η λύση μιας εκπομπής στην πρωινή ενημερωτική ζώνη (από τις 6:00 έως τις 10:00) αντί για δύο που υπάρχουν τώρα.

Σύμφωνα με την Real News, αναβάλλεται οριστικά για την επόμενη σεζόν η πρεμιέρα του «Πακέτου» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Το γεγονός ότι η εκπομπή απαιτεί ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας καθιστά αδύνατη την παραγωγή της εν μέσω πανδημίας.

Πηγή: Real News

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.