Την Ελένη Καρακάση φιλοξένησε μέσω Skype η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου”.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για την κρίση που περνούν και οι ηθοποιοί αυτή τη δύσκολη εποχή λόγω του κορονοϊού.

«Υπήρξε μια ενημέρωση δύο-τρεις εβδομάδες πριν ότι ανάλογα με το πότε θα αρθούν τα μέτρα θα ξεκινήσουμε και γυρίσματα. Θεωρώ ότι γύρω στις 11 Μαίου, αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία, θα αρχίσουμε γυρίσματα. Με καινούργιες συνθήκες, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, απόσταση, μάσκες, απολυμάνσεις. Θα δούμε… Νομίζω ότι όλοι θα ξεκινήσουμε ψάχνοντας και με μεγάλη προσοχή και θα βρούμε το δρόμο μας.

Η αλήθεια είναι πάντα είχαμε πρόβλημα με τα ρούχα γιατί μέχρι και μέσα Νοέμβρη εμείς ήμασταν σχεδόν με τα καλοκαιρινά. Οπότε, αυτό δεν μας φοβίζει για τώρα. Αλλά είναι τόση η λαχτάρα να ξαναβρεθούμε που νομίζω ότι αυτό δεν θα μας νοιάζει, θα είναι το τελευταίο που θα μας νοιάξει τα ρούχα και το τελευταίο που θα γκρινιάξουμε.

Όλοι θέλουμε πραγματικά να βρεθούμε και κάναμε πλάκα μεταξύ μας, γιατί έχουμε κρατήσει επικοινωνία όλα τα παιδιά από το σίριαλ, ότι μακάρι να μην μας βάλουν καμιά δραματική σκηνή γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι θα φαίνεται κανείς ότι κουβαλάει δυστυχία γιατί θα είναι τόσο μεγάλη η χαρά μας που θα ξαναβρεθούμε που δεν θα κρύβεται», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Καρακάση.