Απασφάλισε η Κατερίνα για τον Γιώργο στο MasterChef – “Κατούρα και λίγο” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα απαιτητικό Mystery Box κλήθηκαν σήμερα οι παίκτες του MasterChef.

Σήμερα όπως και στα περισσότερα επεισόδια είδαμε μια κόντρα της Κατερίνας και του Γιώργου.

“Εντάξει… Κατούρα και λίγο, μου ήρθε να του πω, αλλά λέω μην το πω τώρα αυτό” σημείωσε με το χαρακτηριστικό της ύφος ο Κατερίνα Λένη στην κάμερα του MasterChef. “Ο καλυτερότερος, μετά από αυτόν το χάος! Με τον Γιωργάκη δεν υπάρχουν και πολλές αγάπες, απλά ας κάνουμε τώρα ένα break. Αυτό σκέφτηκα γιατί πόσο πια να τον κράξω αυτό τον άνθρωπο; Δεν χρειάζεται κιόλας άλλωστε! Κάνει μόνος του τις πατάτες” πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

Με τη σειρά του, βέβαια, ο Γιώργος Λασκαρίδης δεν χαρίστηκε στην συμπαίκτρια του στην κάμερα του MasterChef!

“Η Κατερίνα, η Κατερίνα! Είναι γυναίκα, μπορεί να με γουστάρει, μπορεί να με μισεί, μπορεί να κάνει ότι θέλει… Εγώ είμαι εδώ στο παιχνίδι, έχω την κουκλάρα μου, την Λότους, μοντέλο… Νομίζω πως δεν θα υπήρχε πιθανότητα, ούτε μια στο τρεισεκατομμύριο να γυρίσω και να κοιτάξω την Κατερίνα. Παρ’ όλα αυτά έχω ξεκινήσει και το απολαμβάνω. Περιμένω πως και πως τον επόμενο καυγά και συνεχίζω μες στο παιχνίδι”.

“Στην Κατερίνα αρέσει να μιλάει πολύ, εγώ τα παίρνω σαν αστεία γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσα να συγκεντρωθώ. Οπότε όλα καλά, μια χαρά” πρόσθεσε ο παίκτης του MasterChef.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.