Ο Χρήστος Φερεντίνος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ του Deal, που επιστρέφει στις 13 Ιανουαρίου στον ALPHA.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Χρήστος Φερεντίνος βρίσκεται σε ένα ακριβό εστιατόριο, σε ένα ρομαντικό γεύμα για δύο, καθισμένος απέναντι στο πρόσωπο που απευθύνεται, το οποίο δεν αποκαλύπτεται για πολύ ώρα.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σε βλέπω ξανά. Είχα ξεχάσει πόσο πολύ σου πάει το κόκκινο» ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής. «Ξέρεις από τότε που έφυγες, έχασα εντελώς τον ύπνο μου. Τίποτα δεν ήταν το ίδιο για μένα. Σε σκεφτόμουν συνέχεια. Σχεδόν εμμονικά. Έψαχνα διαρκώς να βρω έναν τρόπο να σε κάνω να γυρίσεις. Κανείς δεν περίμενε ότι εμείς οι δύο θα χωρίζαμε. Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν. Επέστρεψες. Και δεν βλέπω την ώρα να ξαναζήσουμε απίστευτες συγκινήσεις, να μου ανοιχτείς και πάλι. Και να σου πω κάτι... Είσαι η καλύτερη συμφωνία που έκλεισα ποτέ». Κάπου εκεί αποκαλύπτεται ο "συνδαιτημόνας" του, ένα κατακόκκινο πακέτο Deal, και ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει: «Πες κι εσυ κάτι όμως, όλη αυτη την ώρα εγώ μιλάω. Χαίρομαι που συμφωνούμε πραγματικά». Μέχρι που ακούγεται το κουδούνισμα ενός τηλεφώνου. Ο σερβιτόρος μεταφέρει τη συσκευή κοντά και είναι ο τραπεζίτης στην άλλη άκρη της γραμμής. «Α, συγνώμη...Ναι, κύριε τραπεζίτη. Καλή χρονιά. Θα τα μεταφέρω. Χαιρετισμούς!» καταλήγει, απευθυνόμενος στο κατακόκκινο κουτί Deal απέναντί του.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο γνωστός παρουσιαστής: