Επική στιγμή στο πλατό του Λιάγκα! “Παιδιά, μας έχε@@ ο αετός…” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε, τη δεύτερη μέρα του 2020, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στην μεσημεριανή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής μαζί με την τηλεοπτική του παρέα μάς παρουσίασαν τον πιο εντυπωσιακό αετό άρτι αφιχθέντα από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Ενώ, λοιπόν, όλα κυλούσαν ήρεμα και φυσιολογικά στην κουβέντα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον εκπαιδευτή του επιβλητικού πτηνού ήρθε το πιο απρόσμενο, ομολογουμένως, στιγμιότυπο για το “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” μέχρι σήμερα.

Ο αετός, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαλάρωσε και προχώρησε σε μια αντιτηλεοπτική κίνηση που εξέπληξε τόσο τους παρευρισκομένους όσο και τους τηλεθεατές.

“Ώπα, θα πάρουμε λεφτά παιδιά!” αναφώνησε αμέσως με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας. “Παιδιά, μας έχε@@ ο αετός θα πάρουμε λεφτά! Γιατί μέχρι τώρα δίνουμε”.

Όταν, δε, το πτηνό άρχισε να απλώνει τα φτερά του, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής συμπλήρωσε με χαμόγελο πως “μας έχε@@, θα πετάξει κιόλας ο αετός”!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.