Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» και στην τροπή που θα είχε η σειρά αν έπαιζε ο Γιάννης Φέρτης.

Τον ρόλο του Ταξίαρχου στις «Άγριες μέλισσες» ήταν να τον ενσαρκώσει ο Γιάννης Φέρτης. Στενοχωρήθηκες που αποχώρησε και δεν παίξατε μαζί;

Ο Γιάννης είχε πολλές υποχρεώσεις και πιθανότατα δεν υπολόγισε ότι μια καθημερινή σειρά που γυρίζεται με κινηματογραφική λογική έχει πολλές απαιτήσεις. Ετσι, τον ρόλο πήρε ο αγαπημένος μου Παύλος Ορκόπουλος και η ιστορία πήγε αλλού, γιατί θα δείτε και στη συνέχεια πώς εξελίσσεται η τρυφερή φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Ταξίαρχου και της Ανέτ και πόσο στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Δηλαδή, αν τον ρόλο τον είχε πάρει ο Γιάννης Φέρτης, δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτή η τρυφερή φιλία μεταξύ του Ταξίαρχου και της Ανέτ Ρουσώ;

Πάντα οι ρόλοι στην τηλεόραση άπτονται τις ιδιοσυγκρασίας του ηθοποιού. Δεν ξέρω αν θα είχε δημιουργηθεί σχέση μεταξύ του Ταξίαρχου και της Ανέτ. Σίγουρα όμως θα είχε άλλη εξέλιξη και άλλη διαχείριση σεναριακά.