Καβγάς ξέσπασε στον "αέρα" ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση όταν ο δεύτερος αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Σπήλιο Κρικέτο, αντιπρόεδρο των αστυνομικών Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Ραγκούσης δικαιολογήθηκε ότι δεν ενημερώθηκε πως θα είχε διάλογο με συνδικαλιστή καθώς είναι θέμα δεοντολογίας, με τον παρουσιαστή της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" να του επισημαίνει ότι δεν ενημερώνει καθώς είναι θέμα δημοκρατικής λειτουργίας και δεοντολογίας. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε όταν ο Γιάννης Ραγκούσης αν και δεν ήθελε να κάνει διάλογο συνέχισε με έναν μακρύ μονόλογο.

"Αν δεν θέλετε να κάνετε διάλογο ούτε με τον παρουσιαστή, ευχαριστώ πολύ καλημέρα σας. Τι είμαι εγώ εδώ; Πασαδόρος της άποψης του Γεωργιάδη ή του Ραγκούση; Με συγχωρείτε πολύ, δεν είναι αυτό δημοκρατικό!" τόνισε ο κ. Παπαδάκης και κλείνοντας τη γραμμή ανέφερε:

"Σ’ αυτήν την εκπομπή, το παραμυθάκι ότι ο πολιτικός μπορεί να καθορίζει ποιοι θα έρχονται καλεσμένοι στην εκπομπή και ποιοι θα μιλήσουν, αυτά να τα κάνουν ο κ. Γεωργιάδης στη ΝΔ και ο κ. Ραγκούσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ αφεντικό είμαι εγώ με συνεταίρους".