Συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» έδωσε συνέντευξη η Ελένη Καρακάση, η οποία μίλησε για το πώς τελικά συμμετέχεις την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.

Δείτε μέρος της συνέντευξής της:

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στις Άγριες Μέλισσες;

Κάποια στιγμή μίλησα με τον Γιάννη Καραγιάννη με τον οποίο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια και πλέον έχουμε και φιλική σχέση. Μου είπε για τα τηλεοπτικά που θα κάνει το χειμώνα και οι Άγριες Μέλισσες ήταν η πρώτη δουλειά που μου ανέφερε, η οποία με ενθουσίαζε από την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε συζητηθεί να ξεκινήσει.

Καθώς νιώθω πολύ όμορφα στον ΑΝΤ1, γιατί πραγματικά έχει μια λογική οικογένειας που μου ταιριάζει πολύ και μου αρέσει, εξέφρασα λοιπόν κι εγώ την επιθυμία μου να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Όταν με είδαν στο κάστινγκ, γνώριζαν πως για το καλοκαίρι θα είχα περιοδεία, οπότε αυτό τους είχε προβληματίσει λίγο ως προς το αν θα υπήρχε χρόνος από πλευράς μου για τα γυρίσματα.

Όταν τελικά ακυρώθηκε η περιοδεία μου το καλοκαίρι, το πρώτο που έκανα ήταν να τους ενημερώσω ότι ήμουν ελεύθερη. Δεν ξέρω αν με είδαν κατευθείαν για τη Ρίζω, πάντως, από την πρώτη στιγμή που τη διάβασα, μου άρεσε πάρα πολύ.