Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη.

"Ποτέ δεν υπήρξε κόντρα. Εγώ την Ελένη την ξέρω από πριν γίνει γνωστή. Εξώφυλλα υπήρξαν. Εξυπηρετούσαν κάτι σκοπούς. Εμάς τις δύο δε μας εξυπηρετούσε τίποτα από αυτά. Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, μια πολύ καλή σχέση. Έχει κάνει την πορεία της. Δεν είναι τυχαίο που 25-30 χρόνια τώρα, έχει καθιερωθεί σε αυτό που κάνει και το κάνει τέλεια. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Δεν είχα ποτέ καμία κόντρα, διαμάχη και αντιπαλότητα με την Ελένη" δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της σχολίασε:

"Την ευχαριστώ πάρα πολύ που το είπε, γιατί πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ στη ζωή. Έχει αξία που το λέει η ίδια και μετά από τόσα χρόνια. Πολλές φορές οι τίτλοι μπαίνουν για να μπουν και δημιουργούν μια κόντρα που μπορεί να μην υπάρχει. Η πορεία μου έχει δείξει ότι δεν μου αρέσει να προκαλώ, ούτε να δημιουργώ αντιπαλότητες, ούτε να χαρακτηρίζω και να δημιουργώ προβλήματα σε άλλους παρουσιαστές. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο κάθε παρουσιαστής τι διαδρομή θέλει να κάνει και τι θέλει να αφήσει πίσω του, πώς θέλει να τον θυμούνται, τι είναι αυτό που θέλει να μείνει. Ο παρουσιαστής που σκέφτεται εποχιακά νούμερα, το πληρώνουν αυτό κάποια στιγμή. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να χαίρονται, αλλά στην πορεία όχι. Σε νοιάζει το μετά; Σε ενδιαφέρει ποιος θες να είσαι μέσα σε αυτό τον χώρο; Τι θα μείνει στο μυαλό των ανθρώπων;"

Δείτε το βίντεο: