Με αφορμή την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς“, ο Χάρης Γρηγορόπουλος που υποδύεται  τον “Τρελαντώνη μίλησε στην κάμερα του “Μεσημέρι YES” για την περιορισμένη δική του συμμετοχή, λόγω και το σίριαλ “Έλα στη θέση μου” ενώ εξέφρασε έναν μικρό φόβο για την πορεία που θα έχει η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης.

“Στο Καφέ της Χαράς θα είμαι σε περιορισμένο αριθμό επεισοδίων” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γρηγορόπουλος. Όσον αφορά δε τον Τρελαντώνη τόσα χρόνια μετά, πρόδωσε με χαμόγελο πως “δεν έχει μεγάλη απόσταση ο χαρακτήρας από την στιγμή που τον αφήσαμε. Εκτός από την πάροδο του χρόνου δηλαδή είναι πνευματικά στο ίδιο σημείο. Όπως τον αφήσαμε”.

“Είναι μια σειρά που έχει μεγάλη αναμονή. Βλέπω τον κόσμο που αδημονεί να δει την συνέχεια. Εύχομαι να έχει την επιτυχία που άφησε” σημείωσε η ηθοποιός αποκαλύπτοντας τις αρχικές του σκέψεις για τον δικό του ρόλο. “Δεν πίστευα ότι ο ρόλος του Τρελαντώνη θα είχε τόση επιτυχία, ίσα ίσα που πριν βγει η σειρά φοβόμουν ότι θα γίνω ρεζίλι με αυτό τον ρόλο και δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ στη ζωή μου”.

Σχετικά με τα ποσοστά που θα μπορούσε να κάνει τη νέα χρονιά η δημοφιλής σειρά του Χάρη Ρώμα, ο Χάρης Γρηγορόπουλος ανέφερε: “Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν θα χτυπήσει πάρα πολύ υψηλά νούμερα. Από κει και πέρα να δούμε τι πρόκειται να γίνει. Το Λόγω Τιμής δεν πήγε καλά σε νούμερα. Μπορεί να συμβεί το ίδιο και με εμάς ή μπορεί να κάνουμε την διαφορά, δεν ξέρω”.