Μία εντυπωσιακή έναρξη είχε ετοιμάσει η Δέσποινα Βανδή στο σημερινό live του X Factor, ωστόσο ένα τεχνικό λάθος, της τα χάλασε.

Το επεισόδιο του X Factor ξεκίνησε με το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, “Έστω Λίγο Ακόμα”, την μουσική του οποίου υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής και τους στίχους η Ρεβέκκα Ρούσση.

Για το live της Δέσποινας Βανδή, είχε δημιουργηθεί ένα σκηνικό – υπερπαραγωγή με την ερμηνεύτρια να εμφανίζεται σε ένα παράθυρο και γύρω της να εντυπωσιάζουν οι φωτισμοί και οι εικόνες. Ένα τεχνικό πρόβλημα όμως διέκοψε απότομα την προβολή του συγκεκριμένου, ήδη γυρισμένου, αποσπάσματος με αποτέλεσμα να παγώσει η εικόνα και να χρειαστεί να εμφανιστεί live η Δέσποινα Βανδή στο πλατό για να καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό.

“Καλησπέρα σας! Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στο 8ο live του X Factor. Είπα και εγώ να σας ετοιμάσω μια έκπληξη και τσακ, στο παρά ένα μας χάλασε! Τι να γίνει μας ματιάσανε” ανέφερε χαρακτηριστικά με χαμόγελο η παρουσιάστρια του X Factor κατά την είσοδο της.

“Δεν πειράζει. Παρ’ όλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Στέφανο Κορκολή και την Ρεβέκκα Ρούσση για αυτό το υπέροχο τραγούδι που μου έγραψαν. Ευχαριστώ πάρα πολύ την παραγωγή για όλη αυτή την προσπάθεια που κάναμε, ήταν λίγο δύσκολο να στηθεί… Σας ευχαριστώ ωστόσο”