Για το GNTM και την Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε γνωστός ηθοποιός ο οποίος είχε παίξει μαζί της, στην σειρά “Επιστροφή”.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Δαβιλά, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Μεσημέρι YES”, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως πιστεύει ότι η συμπεριφορά που βγάζει μέσα στον διαγωνισμό, έχει να κάνει με σχετική συμφωνία που έχει κάνει με την παραγωγή.

“Είχε πάει πολύ καλά η Επιστροφή και μας το έλεγαν από την αρχή, ήταν σίγουροι στο κανάλι ότι θα πάει πολύ καλά αυτή η σειρά. Την πιστεύανε πολύ. Υπήρξαν προτάσεις μετά την Επιστροφή για τηλεόραση, αλλά δεν προχώρησαν. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν είναι σε καλή φάση, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Το ίντερνετ είναι αυτό που ανεβαίνει γιατί δεν υπάρχει λογοκρισία.

Η Κάτια είναι πολύ γλυκιά, πολύ καλή. Στα γυρίσματα ήταν εξαιρετική, δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα. Όταν πήγαινε να δημιουργηθούν προβλήματα και ήταν εκεί, τα έλυνε έναν μαγικό τρόπο. Καμία σχέση με αυτό που έχω δει εγώ στην τηλεόραση. Στο GNTM ήταν και μια άλλη φίλη μου, η Σπυρούλα.

Είναι λίγο φτιαγμένα αυτά εκεί. Τους τα λένε. Ποιο μοντάζ; Έχει γίνει συμφωνία με όλα τα κορίτσια. Απ’ ότι έχω δει δεν είναι καμία που μιλάει ευγενικά, όλες βγάζουν έναν κακό χαρακτήρα. Γίνονται επίτηδες όλα αυτά για να πουλάει περισσότερο, αυτό πιστεύω εγώ. Όλα είναι ρόλος. Οι κριτές δεν είναι ρόλος;”, είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Δαβιλάς.