Συγκλόνισε με την ιστορία ζωής του Γιώργου Στεφάνου, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή του The Final Four.

Αρχικά είπε πως έβλεπε το τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 και σκέφτηκε πως μπορεί να βρεθεί σε αυτό και να κατακτήσει μια από τις τέσσερις πολυπόθητες καρέκλες.

Στη συνέχεια όμως προχώρησε σε μια απίστευτη εξομολόγηση:

Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, είμαι 30 χρονών, είμαι από την Χαλκίδα, ζω τα τελευταία 10 χρόνια στην Αθήνα και ασχολούμαι με την μουσική επαγγελματικά. Το 2016 ανακάλυψα εντελώς τυχαία ότι έχω πρόβλημα στην καρδιά μου. 99% ανεπάρκεια στην αορτική μου βαλβίδα και έπρεπε να κάνω επέμβαση… χθες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Λόγω του ότι είμαι πολύ θετικός άνθρωπος αντιμετωπίζω τα πράγματα με χαμόγελο. Δεν φοβήθηκα ούτε λεπτό. Είπα οκ, μπαίνω, το κάνω και συνεχίζω την ζωή μου» συμπλήρωσε με χαμόγελο αισιοδοξίας ο Γιώργος Στεφάνου. «Το παράξενο με μένα είναι ότι όταν έρχονται κοντά μου άνθρωποι ή καθόμαστε με παρέα ακούνε έναν θόρυβο, από το πουθενά, που νομίζουν ότι είναι ρολόι αλλά είναι η καρδιά μου. Δεν το ξέρουν και όταν τους το λέω παθαίνουν σοκ».

«Τώρα, λοιπόν, είμαι εδώ στο Final Four με καινούργια καρδιά, σιδερένια για την ακρίβεια να απολαύσω τη σταδιοδρομία σε αυτό το σόου» κατέληξε ο Γιώργος Στεφάνου στο εισαγωγικό του απόσπασμα.

Τον ήχο της καρδιάς, βεβαίως, του Γιώργου δεν παρέλειψε να ακούσει και να ξαφνιαστεί ιδιαίτερα η Ελένη Φουρέιρα πριν από την εμφάνιση του!

Σαν κομμάτι που αντικατοπτρίζει τον ίδιο και την ζωή του, ο Γιώργος Στεφάνου επέλεξε να ερμηνεύσει μπροστά στην κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό το «Ξημερώνει» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Χάρις Αλεξίου.

Αποτέλεσμα αυτής της εμφάνισης ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής να ενθουσιάσει τους τρεις κριτές και να πάρει το εισιτήριο για την «μονομαχία» πριν κατακτήσει μια καρέκλα!

Για την επόμενη φάση, ο Γιώργος Στεφάνου επέλεξε να αντιμετωπίσει τον νεαρό Παναγιώτη σε μια μονομαχία που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Ο τραγουδιστής επέλεξε το τραγούδι «Σαν άνεμος» με το οποίο ενθουσίασε τους πάντες και έπιασε την καρέκλα στους The Final Four με ποσοστό 68% έναντι 32% του αντιπάλου του.