Η Μαρτίνα Χάφιτσουκ στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, ανακοίνωσε στις παίκτριες την οικειοθελή αποχώρησή της από το παιχνίδι.

"Μίλησα με τον Κώστα, ευτυχώς μου έφυγε από μέσα μου αυτή η απορία, δεν είναι ούτε θέμα ζήλειας, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που έχει γίνει σοβαρό και θα πρέπει να είμαι δίπλα του. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγω. Δεν σώζεται, όχι. Όταν συμβαίνουν κάποια σοβαρά περιστατικά πρέπει να είσαι δίπλα στην οικογένειά σου", είπε αρχικά η Μαρτίνα στις FF.

"Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι για προσωπικούς λόγους θα αποχωρήσω από το παιχνίδι. Όσες έχετε την απορία, δεν έχει γίνει κάτι με τον Κώστα, δεν είναι ότι δεν αντέχει, είναι πραγματικά σοβαρός οικογενειακός λόγος. Όσες θέλουν να με χαιρετήσουν πραγματικά να με χαιρετήσουν, τις υπόλοιπες θεατρικότητες δεν τις θέλω, το λέω ξεκάθαρα.

Να έχετε μια καλή συνέχεια και πορεία, χάρηκα που σας γνώρισα όλες. Με κάποιες ίσως να τα πούμε έξω, με κάποιες άλλες και να μην τα πούμε, δεν με ενδιαφέρει. Αυτά", είπε η Μαρτίνα σε όλες τις κοπέλες στο σαλόνι.

Μόνο οι FF αποχαιρέτησαν τελικά την Μαρτίνα ενώ λίγο μετά είδαμε την Σουζάνα να επιστρέφει στο παιχνίδι.

Δείτα τα βίντεο: