Στην επιβεβαίωση ότι δεν θα δούμε στον αέρα του ΣΚΑΪ, τουλάχιστον αυτή τη σεζόν, το «Αγρότης μόνος ψάχνει» προχώρησε η Ελένη Τσολάκη.

 Μιλώντας στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ματαίωση του τηλεοπτικού πρότζεκτ.

«Αλλαγή σχεδίων» ανέφερε με χαμόγελο η Ελένη Τσολάκη. «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα. Νομίζω τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Απλά ξέρω ότι ο «Αγρότης», φέτος τουλάχιστον, δεν θα γίνει».

«Η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν θα γίνει καθόλου αυτή τη χρονιά» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Είμαι τώρα στο κομμάτι του να συζητήσουμε, να δούμε τι θα γίνει. Μακάρι να είχα κάτι να πω. Και εγώ θα ήθελα κάτι να πω και να είναι ξεκάθαρο» πρόσθεσε όσον αφορά το ενδεχόμενο να την δούμε στην παρουσίαση κάποιου άλλου τηλεοπτικού εγχειρήματος στο κανάλι του Φαλήρου.

«Ήξερα ότι είχαν ξεκινήσει τα κάστινγκ για τον «Αγρότη» και είχαμε τακτική επικοινωνία με τους ανθρώπους που ήδη είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν για την εκπομπή. Δεν ξέρω γιατί ναυάγησε, στεναχωρήθηκα όμως.

Νομίζω ότι οι άνθρωποι του σταθμού γνωρίζουν καλύτερα τον προγραμματισμό και τι πρέπει να συμβεί στο κανάλι» κατέληξε με χαμόγελο η Ελένη Τσολάκη.