X Factor: Το “αντίο” στον Γιάννη Σπανό και η on air πρόταση του Θεοφάνους (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στον χαμό του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Γιάννη Σπανού που έφυγε σήμερα από την ζωή, αναφέρθηκαν στην έναρξγ του X- Factor.

«Επέτρεψε μου να σοβαρέψω λίγο την κατάσταση» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους στην παρουσιάστρια του X Factor, Δέσποινα Βανδή. «Να έχω λίγο την ανοχή σας».

«Ο Γιάννης Σπανός ήταν πάντα μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Ειδικά για εμάς, τους συναδέλφους του. Για μένα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενορχήστρωσα τραγούδια του, έπαιξα μαζί του στο πιάνο. Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι» σημείωσε εμφανώς φορτισμένος ο μουσικοσυνθέτης και κριτής του τάλεντ σόου του Open .

«Γι’ αυτό θα παρακαλούσα την παραγωγή και το κανάλι, άμεσα εάν μπορούσαμε και προσφέρομαι να αναλάβω προσωπικά, να ετοιμάσουμε ένα μικρό αφιέρωμα στον Γιάννη. Εδώ, με τα παιδιά μας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς ψηφοφορίες, εκτός συναγωνισμού» πρότεινε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Αν είναι δυνατόν και την επόμενη εβδομάδα, εγώ είμαι διαθέσιμος να το κάνουμε» πρόσθεσε, με την Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται στην… άχαρη θέση να πρέπει να δώσει συνέχεια στο πρόγραμμα. Έτσι, έδωσε «πάσα» στον Χρήστο Μάστορα που με τη σειρά του ανέφερε: «Λέω να αφήσω αυτή την κατακλείδα του Γιώργου γιατί είναι πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα και ας ελαφρύνουμε την κατάσταση με τα τραγούδια». 

«Θα το κάνουμε αυτό το αφιέρωμα, είναι ο μικρότερος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε σε αυτό τον πολύ μεγάλο συνθέτη» τόνισε η Δέσποινα βανδή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.