Τα καρφιά τους προς την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «πέταξαν» σήμερα συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό», με αφορμή τα αποκλειστικά για το «My Style Rocks».

Το πρωί της Τετάρτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη παρουσίασε στο Πρωινό το αποκλειστικό ρεπορτάζ της για την παρουσιάστρια του «My Style Rocks», το οποίο ήρθε συμπληρωματικά από προηγούμενο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου για την κριτική επιτροπή. Λίγες ώρες αργότερα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παρουσίασε το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ με παραπάνω στοιχεία για τις παίκτριες που θα λάβουν μέρος. Αυτό, φαίνεται πως δημιούργησε δυσαρέσκεια στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και το πρωί της Πέμπτης δόθηκε συνέχεια…

«Γενικά, το My Style Rocks είναι ένα θέμα που εμένα με έχει προβληματίσει λίγο, διότι γεννά αποκλειστικά κάθε μία ώρα. Και θαυμάζω που έχουμε όλοι το ίδιο αποκλειστικό κάθε μία ώρα», είπε ενοχλημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Χοντρό αυτό! Ξέρετε για ποια εκπομπή το λέει…», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 «Χθες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ΣΚΑΪ 12:00 με 14:00 -γιατί έτσι πρέπει να λέγονται τα πράγματα-, ειπώθηκε πως μία από τις κοπέλες που συζητάει για να είναι παίκτρια στο My Style Rocks, από τη συνάδελφο Κλεοπάτρα Πατλάκη, είναι η Ιωάννα Τούνη. Να δούμε τι απάντησε η Ιωάννα Τούνη όταν την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς αν θα είναι στο My Style Rocks», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Τούνη διέψευσε ότι θα πάρει ξανά μέρος στο reality μόδας.