Το «My Style Rocks» επιστρέφει στις οθόνες μας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επιστροφή αυτή θα γίνει τον Ιανουάριο του 2020. Ποιοι θα στελεχώσουν τον τρίτο κύκλο του reality μόδας; Μερικά ονόματα θα φέρουν ταραχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δούκισσα Νομικού έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση της εκπομπής και την εξετάζει σοβαρά.

Όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό»: «Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα δύο πρόσωπα που θέλουν και οι δύο πλευρές. Υπάρχει ακόμα ένα που πρέπει να σιγουρευτεί. Το «My style rocks» δε θα βγει τον Νοέμβριο. Αποφάσισε ο ΣΚΑΪ να κρατήσει τα παιχνίδια ως τις γιορτές και θα βγει τον Γενάρη. Θέλει να δώσει λίγο χρόνο ακόμα στα παιχνίδια και υπάρχει και το Big Brother στο πλάνο».

Οι φετινές συμμετέχουσες, όμως, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, είναι πραγματικές «βόμβες». Σύμφωνα με όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», στο ριάλιτι μόδας φαίνεται πως θα συμμετέχουν ως παίκτριες η Βικτώρια Καρύδα, η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Όσο για την κριτική επιτροπή, όπως είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Γραμμέλη την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται πως «κλειδώνει». Ο Στέλιος Κουδουνάρης και εκτός απροόπτου ο Λάκης Γαβαλάς και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, θα καθίσουν στις τρεις καρέκλες.