Ο Γιάννης Αντζούρης από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, έκανε την εμφάνιση του σκηνή του X Factor, τραγουδώντας τη μεγάλη επιτυχία του Θέμη Αδαμαντίδη “Στην καρδιά”.

Όλοι περίμεναν ότι θα είναι πολύ καλός και θα ξεσηκώσει το πλατό. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι.

«Σε ένιωσα άνευρο και αμήχανο, δεν έδωσες το 100% της δύναμής σου στο ρεφρέν. Και αυτό το τραγούδι θέλει ξέσπασμα. Περιμένω πολλά περισσότερα από σένα γιατί πραγματικά μου αρέσει η χροιά σου», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Βλέπω στις σημειώσεις μου ότι σε μια προηγούμενη ακρόαση, σου είπα ότι δεν σε κολακεύει το τραγούδι και είναι πάνω από τις δυνατότητές σου. Και σε μια άλλη ακρόαση που σε άκουσα, σου είπα ότι τραγουδάς σωστά, αλλά μάλλον στο πρώτο live θα σου κοπούν τα πόδια. Κάπως έτσι ήταν. Δεν ήταν καλό, θα το ακούσεις και μόνος σου μετά, δεν ήταν καλό. Δεν μπορώ να σου πω κάτι καλό γι’ αυτό που ακούω, συγγνώμη», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Πιστεύω πολύ στον Γιάννη, έχει μια πάρα πολύ ωραία και τρυφερή φωνή. Βάσει της απειρίας του, θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ ωραίος. Δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής», σχολίασε η coach του, Μελίνα Ασλανίδου.