Μεσάνυχτα: Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

|
THESTIVAL TEAM

Απόψε, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 23:40, τα «Μεσάνυχτα» φιλοξενούν την Ελένη Ασημάκη, το όμορφο κορίτσι του GNTM που ενώ ήταν το μεγάλο φαβορί για τον πολυπόθητο τίτλο, τελικά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και την υποχρεώνει σε μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 μέρες.

Η Ελένη μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που σημαδεύτηκαν από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της όταν η εκείνη ήταν οκτώ ετών και από την απουσία του πατέρα της. Αναφέρεται στην ανάδοχη οικογένεια που την φρόντισε για πέντε χρόνια χωρίς ωστόσο να την νιώσει ποτέ δίκη της, αλλά και για το μεγάλο της όνειρο να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας.

Αμέσως μετά η Κατερίνα Μάρκου, πρώην βουλευτής της ΝΔ μιλά για τις αμέτρητες εξωσωματικές που έκανε σε μια εμμονική, όπως είπε χαρακτηριστικά, προσπάθεια να αποκτήσει δικό της παιδί.

Περιγράφει τις δύσκολες ώρες μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια και δηλώνει μετανιωμένη που δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας πολλά χρόνια νωρίτερα. Τον περασμένο Μάιο ωστόσο, μετά από ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια, έγινε μητέρα υιοθετώντας ένα αγόρι 2,5 ετών το οποίο είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.