Από πολλούς χαρακτηρίζεται το φαβορί του φετινού GNTM αφού από το πρώτο δευτερόλεπτο τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Η Χαρά Παππά πήρε τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή και έβαλε πλώρη για να γίνει η επόμενη Greece’s Next Top model. Την ίδια στιγμή, η προσωπική της ζωή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι ζευγάρι με τον Τούρκο σταρ, Μπουράκ Χακί! Οι δυο τους διατηρούν σχεδόν τρία χρόνια σχέση, ενώ για χάρη του η Χαρά μετακόμισε μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη για να συγκατοικήσουν μαζί.

Ο πατέρας της εντυπωσιακής υποψήφιας του Greece’s Next Top Model 2, ο οποίος έχει μεταναστεύσει στην Γερμανία, μίλησε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της εκπομπής Μαζί σου Σαββατοκύριακο για την πανέμορφη κόρη του, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Χαρά Παππά έχει μπει στην τελική δεκάδα του Διαγωνισμού Μόδας.

«Να μη πουλήσει τη ψυχή της για το show, το μόνο που της είπα και να κοιτάξει να περάσει καλά, να το χαρεί. Έχω τρεις μήνες τη την δω, την έχουν κλείσει μέσα. Πρέπει να είναι στις τελευταίες δέκα τώρα, απ’ ότι κατάλαβα. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Τελευταία φορά που μιλήσαμε, ήταν πολύ χαρούμενη, δηλαδή το ήθελε πάρα πολύ αυτό αλλά είναι πολύ ευαίσθητο παιδί και εγώ φοβάμαι, τα φοβάμαι αυτά τα reality, γιατί προκαλούν κιόλας για να πουλήσουν…» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Σάκης Παππάς, ενώ δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη σχέση της κόρης της με τον διάσημο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

«Βασικά, μου το είπε προσεκτικά η μάνα της και η μικρή της αδερφή, για να είμαι ειλικρινής. Μου το φέρανε σιγά σιγά, γιατί ακόμη σπούδαζε η Χαρά και της είχα πει, είχε μια σχέση πριν 3.5 χρόνια με ένα πολύ καλό παιδί, αλλά δεν ταίριαζαν. Χώρισαν κάποια στιγμή τον Νοέμβριο και της λέω «εντάξει, κάνε μου μια χάρη, τέλειωνε τις σπουδές σου τώρα και μη κοιτάς γύρω, προσπάθησε να αποφύγεις να κάνεις σχέση ξανά». Δεν πρόλαβε τον Μάρτιο και έκανε αυτή τη σχέση». Μάλιστα, ο Σάκης Παππάς μίλησε και για την πρόταση γάμου που έχει δεχτεί η κόρη του από τον Μπουράκ: «Έχει κάνει πρόταση γάμου στην Χαρά αλλά της λέει «χωρίς πίεση, οπότε είσαι εσύ έτοιμη».