Ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Έθνος και στην Φωφώ Μπόνιου, μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Και φέτος «Πάνω Κάτω». Μιλήστε μας για το νέο αυτό πρότζεκτ.

Είναι ένα παιχνίδι γνώσεων πολύ ιδιαίτερο, έχει πολύ κέφι, δεν είναι απαραίτητο να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις για να παίξεις, γιατί το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι έχεις μια ολόκληρη ομάδα που σε βοηθά. Αυτή είναι η διαφοροποίηση του παιχνιδιού, ότι κανένας δεν αισθάνεται μόνος του. Απλώς πρέπει να βάλει τις απαντήσεις στη σωστή σειρά. Είναι ένα παιχνίδι που έχει πολύ ενδιαφέρον, θέλει συνδυασμό σκέψης, γρήγορων αποφάσεων και τύχης εννοείται. Δύο παίκτες ανταγωνίζονται σε τρεις γύρους και ο νικητής από αυτούς παίζει για το χρηματικό ποσό στον τελευταίο γύρο. Ό,τι ποσό κερδίζει αυτός, τα μισά παίρνει ένας παίκτης από την ομάδα του. Δηλαδή κερδίζει 10.000, τα μισά, δηλαδή 5.000, θα πάρει παίκτης από την ομάδα του. Δεν μοιράζομαι τα 10.000 ευρώ, είναι έξτρα το ποσό που κερδίζει ο τυχερός από την ομάδα του.

Και το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει ένα παίκτης;

Νομίζω μέχρι 10.000 ευρώ την ημέρα, συν αυτά που κερδίζει ο παίκτης από την ομάδα του.

Το τρέιλερ σας δυσκόλεψε;

Το μόνο που σκεφτόμουν είναι μήπως βγει κάποιος και φωνάξει και φάω κανέναν κουβά νερό. Αλλά όλοι ήταν ευγενέστατοι και έκαναν υπομονή μέχρι να το τελειώσουμε.