Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε γνωστή δημοσιογράφος στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι από συνεργασίες της αποκόμισε δύο έλκη στομάχου.

Ο λόγος για την Βίκυ Χαντζή.

Στην τηλεόραση πώς βρέθηκες;

Από τα θέματά μου στο περιοδικό με ξεχώρισε η τότε αρχισυντάκτρια του Γιώργου Οικονομέα και μου έκανε πρόταση να δουλέψω στη δημοσιογραφική ομάδα της ενημερωτικής εκπομπής «Alpha και…». Έτσι άνοιξε η πόρτα της τηλεόρασης και η πόρτα του Alpha (τότε ΣΚΑΪ). Eκεί γνώρισα τον κορυφαίο Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος με πήρε στο δελτίο. Είναι ο άνθρωπος που με ατσάλωσε στο ρεπορτάζ. Ωστόσο, εκείνη που με έμαθε να κάνω το αδύνατο δυνατό και το απίθανο πιθανό είναι η Ρούλα Κορομηλά. Συνεργαστήκαμε δύο αξέχαστα χρόνια. Ήταν μεγάλο σχολείο. To 2006 άνοιξε ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, που λέγεται Νίκος Χατζηνικολάου. Δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του στο δελτίο ειδήσεων και στην εκπομπή Πρόσωπα. Θαύμαζα και θαυμάζω ακόμη την τεχνική των συνεντεύξεών του. Έκτοτε δουλεύω σταθερά στο δελτίο του Alpha με τον εξαιρετικό Αντώνη Σρόιτερ. Φέτος είναι η πέμπτη φορά που αναλαμβάνω το πρωινό μαγκαζίνο το καλοκαίρι. Δύο σεζόν συνεργάστηκα με τον αγαπημένο μου Πέτρο Καρσιώτη κι άλλες δύο με τον Δημήτρη Μάρκο. Με τον Δημήτρη κάναμε μαζί και την απογευματινή infotainment εκπομπή Tι Παίζει Σήμερα;

Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα νέα και όμορφη να εδραιωθεί στον χώρο της ενημέρωσης;

Κοίταξε να δεις… Η τηλεόραση είναι ένας τεράστιος μεγεθυντικός φακός. Γιγαντώνει το «εγώ» του ανθρώπου που θρέφεται από την ψευδαίσθηση της ανώτερης ταυτότητας στα μάτια των άλλων. Σε συνδυασμό τώρα με την πίεση για πρωτιά που δημιουργεί ο ανταγωνισμός, ορισμένοι γίνονται σκληροί και εγωικά παράφρονες με την ομάδα και τους συνεργάτες τους. Στο παρελθόν ομολογώ ότι έχω βιώσει δύσκολες συνεργασίες, που μου στοίχισαν δύο έλκη στομάχου. Μη με ρωτήσεις ποιος και τι… Καταλαβαίνεις πως δεν θα σου πω. Αυτό που μπορώ να σου πω, όμως, είναι πως ήταν μεγάλη σπουδή για μένα. Έμαθα να μην «καταπίνω» συμπεριφορές, να μην παίρνω προσωπικά την έκρηξη του άλλου, να παραμένω ψύχραιμη και παρατηρητής των καταστάσεων.