GNTM 2: Σε ρόλο-έκπληξη η Βίκυ Κουλιανού – Τι θα κάνει τη νέα σεζόν

|
THESTIVAL TEAM

Επιστρέφει στη τηλεόραση η Βίκυ Κουλιανού, καθώς θα συμμετέχει στο φετινό GNTM.

Το μοντέλο, που και σήμερα εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, αναμένεται να έχει ρόλο έκπληξη στο GNTM. Σύμφωνα με την Real Life, η Βίκυ Κουλιανού θα «εισβάλλει» στη νέα σεζόν του ριάλιτι μόδας, παρέχοντας συμβουλές στα επίδοξα μοντέλα ως μάνατζέρ τους.

Η εμπειρία της στις πασαρέλες, σε φωτογραφήσεις και οι συνεργασίες με Ελληνες και ξένους σχεδιαστές αποτελούν ισχυρά χαρτιά, χαρίζοντάς τις εμπειρίες που μπορεί να μοιραστεί με τα κορίτσια. Η Βίκυ Κουλιανού θα βρίσκεται δίπλα στα μοντέλα, θα τους δίνει συμβουλές και θα τις βοηθά όταν περνούν δύσκολα.

Το GNTM θα επιστρέψει τη νέα σεζόν και αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατό. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι δοκιμασίες για τα κορίτσια είναι και φέτος πολλές. Μάλιστα, σε μία από αυτές τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν στους κατάμεστους δρόμους της Αθήνας με μαγιό.

Το GNTM πέρυσι κατάφερε να γίνει ένα από τα αγαπημένα προγράμματα των τηλεθεατών, κάνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η επιτυχία του ριάλιτι μόδας φάνηκε και από τις φετινές δηλώσεις συμμετοχής. Συγκεκριμένα 7.000 κορίτσια διεκδίκησαν θέση στο GNTM και εξ αυτών τα 400 βρέθηκαν ενώπιον των κριτών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.