Έλενα Ακρίτα: Νέα σκληρή απάντηση στην Έλλη Στάη (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Διαδικτυακός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Έλενα Ακρίτα και Έλλη Στάη. Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Ακρίτα σχολίασε την περιβόητη φωτογραφία της κ. Στάη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η γνωστή δημοσιογράφος είχε μια θερμή συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο ψιθύριζε κάτι στο αυτί ή ξεσπούσε σε γέλια. Η Έλενα Ακρίτα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram είχε σχολιάσει: «Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;

Edit. Επειδή τωρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η πρoσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least».

Λίγες ώρες αργότερα, η Έλλη Στάη απάντησε στη γνωστή συγγραφέα με μια φωτογραφία που έβγαλε στις διακοπές της στην Πάτμο, όπου ποζάρει αγκαλιά με τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη. «Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα» έγραψε στη λεζάντα.

Πριν από λίγη ώρα, ήρθε νέα σκληρή απάντηση από την Έλενα Ακρίτα. Οι δύο φωτογραφίες μαζί, με το αιχμηρό σχόλιο να ακολουθεί: «Η αδέσμευτη δημοσιογραφία: με Κυριάκο στη δεξίωση, με Μαρέβα διακοπές. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντικειμενικές συνεντεύξεις που θα δώσει το πρωθυπουργικό ζεύγος στην αγαπητή συνάδελφο».

akrita1.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.