Καφέ της Χαράς: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου του νέου κύκλου! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στην τελική… ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό την περίοδο προβολής του.

Ο Χάρης Ρώμας μάλιστα, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το σίριαλ. Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου του 2020 λοιπόν, λίγες μέρες μετά την συμπλήρωση των 30 ετών του ΑΝΤ1, οι λάτρεις της σειράς θα μπορέσουν να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο μετά από πάνω από 10 χρόνια απουσίας.

«Το Καφέ της Χαράς θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές», ανέφερε ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής και συμπλήρωσε: «Είναι οικονομικό το θέμα, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα. Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει με το πρώτο επεισόδιο».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Περισσοτερες Ειδησεις