Ανδρέας Γεωργίου: Επιστρέφει με δύο νέες σειρές την επόμενη σεζόν

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ανδρέας Γεωργίου, μετά το τέλος του “Τατουάζ”, επιστρέφει με δυο νέες σειρές.

Η πρώτη σειρά “Αστέρια στην άμμο” θα προβάλλεται στον Alpha, με βασικούς ήρωες τρεις άνδρες,  τον γοητευτικό Μάξιμο, τον ευαίσθητο Ίωνα και τον δυναμικό Αντρέα. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρίγγα και τη διασκευή του σεναρίου έχει κάνει η Βάνα Δημητρίου. Στη σειρά παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα κ.α.

Η δεύτερη σειρά είναι οι “8 λέξεις” που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο τρέιλερ της σειράς. Ο Ανδρέας Γεωργίου θα έχει έναν από τους βασικούς ρόλους στη σειρά και θα υποδύεται τον  ταλαντούχο ζωγράφο Οδυσσέα. Η υπόθεση θέλει τον Οδυσσέα να έχει ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα με την Ηλιάνα, η οποία όμως αρκετά χρόνια μετά παντρεύεται τον αδελφό του. Στη σειρά παίζουν η Πέμη Ζούνη, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Θάλεια Ματίκα, η Χαριτίνη Ηλιάδου, η Νέλη Αρκάδη, ο Στέλιος Φύτρος κ.α.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.