Δημήτρης Παπανώτας: Το συγκινητικό αντίο στον Alpha και τους συναδέλφους του

|
THESTIVAL TEAM

Το πρωί της Παρασκευής (5 Ιουλίου) ανακοινώθηκε η αποχώρησή του Δημήτρη Παπανώτα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή Happy Day μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ευχαριστήσει και δημόσια όλους εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους επί χρόνια συνεργάστηκε και δούλεψε μαζί τους.

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν… και ελπίζω να μείνουν. Σας αγαπώ όλους ιδιαίτερα… Σας ευχαριστώ πολύ για τα πέντε happy years χρόνια. Νιώθω ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha παρόλο που φεύγω. Από Σεπτέμβριο δε θα είμαστε μαζί…», είπε στον αέρα της εκπομπής ο ίδιος.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ο Δημήτρης Παπανώτας πρόκειται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να βρεθεί σε άλλο μεγάλο κανάλι στο πλευρό μεγάλου παρουσιαστή.

View this post on Instagram

Κάθε τέλος είναι και μία καινούργια αρχή. Σαφώς. Αρχή με αισιοδοξία και ελπίδα για το καλύτερο, καλπάζοντας προς το μέλλον. Όμως κάθε τέλος είναι κι ένα πένθος. Ειδικά αν αυτό το τέλος οφείλεται σε άνωθεν παράγοντες… όταν δεν μπορείς να ελέγξεις την πορεία προς το προδιαγεγραμμένο μοιραίο… Δε θα κρύψω τη λύπη μου που δε μου έμεινε άλλη επιλογή από την αποχώρηση από τον alpha. Ένα κανάλι που με χόρτασε και το χόρτασα επιτυχίες, δυνατότητες και ευκαιρίες. Πάνω από 10 χρόνια, ίσως και 15. Κους κους, happy day… Υπέροχες σχέσεις με υπέροχους ανθρώπους που πρέπει να αφήσω πίσω. Αλλά και προσωπικές σχέσεις με ανθρώπους που εκτίμησα, αγάπησα, γνώρισα βαθειά, συναναστράφηκα… Σταματίνα, Δήμος Βερύκιος, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαίρη παλιαλέξη, κεβόρκ…. Και δεκάδες άλλοι που ίσως δε μας δόθηκε η ευκαιρία για φιλικές συναναστροφές αλλά εκτιμησαμε , θαυμάσαμε, συμπαθησαμε βαθειά αλλήλους. Δύσκολο το αντίο σε μία καθημερινότητα που μόνο υπέροχη μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς. Όμως έτσι έπρεπε να γίνει. Πάμε γι αλλα κρατώντας στην καρδιά όλα τα πολύτιμα. Δε θέλω να παραλείψω να εκφράσω τα αισθήματα μου για ένα άνθρωπο που δίδαξε τη χώρα τι εστί επιχειρείν με ανθρώπινο πρόσωπο. Ο κ. Κοντομηνάς που έδωσε σε όλους εμάς το βήμα την δυνατότητα αλλά και τη στήριξη να μεγαλώσουμε επαγγελματικά, να ανθισουμε αλλά και να γευτούμε τους καρπούς των κόπων μας. Πάντα δίπλα σε όλους μας, πάντα έτοιμος να ακούσει με ενδιαφέρον τα θέματα μας, πάντα με ισχυρή θέληση να είμαστε και να νιώθουμε όλοι καλά. Τον Ευχαριστώ θερμά και του εύχομαι ευτυχία. Σε όλους εσάς εκεί έξω, τους τηλεθεατές- κολλητούς, δε λέω φυσικά αντίο. Θα μας ενώνουν ακόμα για αρκετά χρόνια κοινές σκέψεις, εκτιμήσεις, απόψεις, προσδοκίες, φιλικά αισθήματα… Αλλά και ανησυχίες, όραμα, ελπίδα. Σε όλους εσάς δίνω ραντεβού τον Σεπτέμβρη σε άλλες συχνότητες. Και ελπίζω να ξαναβρεθούμε. Όπως ελπίζω το happy day που αγάπησα και με αγάπησε να συνεχίσει να δρέπει δάφνες και απουσία μου. Σας ευχαριστώ όλους.

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) on

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.