Έντονη φημολογία επικρατεί τα τελευταία 24ωρα, η οποία θέλει τον Νίκο Μουτσινά και το «Για την παρέα» να μετακομίζει στον ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για ακόμη έναν χρόνο, όμως φαίνεται πως στο Φάληρο τον θέλουν διακαώς. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς έχει και άλλα ραντεβού με το κανάλι του, προκειμένου να βρουν τη «χρυσή τομή».

Σήμερα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς ευχαρίστησε όλους όσοι πήραν μέρος στην εκπομπή του, από τους συνεργάτες του, τους καλεσμένους, μέχρι το τηλεοπτικό κοινό κι έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν.

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα ότι γίναμε παρέα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Πέρασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρά! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρά και η πλάκα μας συνδέει.

Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά… Νικόλας», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.