Ο Πάνος Καλλίτσης και η εν διαστάσει -πλέον- σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου είναι πια στα δικαστήρια μετά τη διάλυση του γάμου τους και αυτό είναι γνωστό.

Και οι δύο από το πρώτο διάστημα που έγινε γνωστή η -την λες και επεισοδιακή- λήξη της σχέσης και του έγγαμου βίου τους έχουν και δημόσια παραδεχτεί τόσο σε τηλεοπτικές, όσο και σε γραπτές συνεντεύξεις τους για την άσχημη τροπή που έχουν πάρει πια οι μεταξύ τους σχέσεις και μένει να αποφανθούν τα δικαστήρια στα οποία έχουν προσφύγει και οι δύο για το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο στην υπόθεση αυτή.

Μόλις πριν από 15 μέρες όμως μια εμφάνιση του Πάνου Καλλίτση στην εξαιρετικά πετυχημένη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα, στον Alpha, που σκίζει σε τηλεθεάσεις, άνοιξε πάλι τους ασκούς του Αιόλου ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι αλλά και όχι μόνο ανάμεσά τους.

H Έλενα Χριστοπούλου, αντέδρασε στην τηλεοπτική εμφάνιση του Πάνου Καλλίτση στέλνοντας εξώδικο στον Alpha και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη (που σημειωτέον ήταν και η κουμπάρα του ζευγαριού στον γάμο τους το 2011 στο Λουτράκι) κάνοντας και το κανάλι να απαντήσει επίσημα με την κάτωθι ανακοίνωση:

«Στην εκπομπή της 12/6/2019 φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Π. Καλλίτση για τη ζωή, την καριέρα του, τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του και το τέλος του γάμου του.

Με εξώδικη δήλωσή της προς τον σταθμό μας, η εν διαστάσει σύζυγός του, Ελένη Χριστοπούλου, διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του κ. Καλλίτση στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που άπτονται στον χωρισμό τους.

Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό».

Πού το κακό θα αναρωτηθείτε και όχι άδικα, αφού οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ακόμα πως εδώ και πολύ καιρό έχει προχωρήσει η συγχώνευση του Alpha - που είναι η εκπομπή της Ελεονώρας- και του Star Channel όπου εργάζεται η Έλενα Χριστοπούλου ως μέντορας των κοριτσιών στο GNTM που έχει πάρει πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Δηλαδή Star Channel και Alpha είναι έχουν την ίδια ιδιοκτησία. Η κίνηση λοιπόν της Έλενας Χριστοπούλου να στείλει εξώδικο, ουσιαστικά στο ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς που εργάζεται "χτύπησε" άσχημα.

Πηγή: gossip-tv.gr