Έξι μήνες μετά την έναρξή του, το Power of love 2 έριξε αυλαία με δύο νικητές, την Άννα Ελευθερίου και τον Παύλο Παπαδόπουλο! 

Στον τελικό είχαμε οκτώ φιναλίστ, τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια! Συγκεκριμένα, οι Ρεγγίνα Γκαϊνά, Άννα Ελευθερίου, Ρένια Τσακίρη, Ζένια Σολδάτου, Παύλος Παπαδόπουλος, Παύλος Τερζόπουλος, Τζόνι Αμπατζόπουλος και Βασίλης Χαλκιάς διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες πως οι ψήφοι του καθένα θα μετατραπούν σε πόντους, τόσο στην ψηφοφορία του σπιτιού, όσο και σε αυτή του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύο παίκτες (άντρας – γυναίκα) με τις περισσότερες ψήφους θα πάρουν 4 πόντους, ενώ αυτοί με τις λιγότερες από 1. Και φυσικά, στο… ενδιάμεσο θα έχουμε 2 και 3 βαθμούς για τους παίκτες.

Στην ψηφοφορία των παικτών για τις γυναίκες, υπήρξε τετραπλή ισοβαθμία με τρεις ψήφους. Άρα, το κοινό θα ήταν αυτό που θα αποφάσιζε για τη μεγάλη νικήτρια. Αντίθετα, στην ψηφοφορία του σπιτιού για τους άντρες, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος πήρε 5 ψήφους, 3 ο Παύλος Παπαδόπουλος και από 2 ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς.

Η μεγάλη ώρα έφτασε και η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, αρχικά για τις γυναίκες. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ρεγγίνα Γκαϊνά, στην τρίτη η Ρένια Τσακίρη, στη δεύτερη η Ζένια Σολδάτου και η Άννα Ελευθερίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του Power of Love!

Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τις ψήφους των τηλεθεατών για τους άντρες, που σε συνδυασμό με τις ψήφους του σπιτιού, καθορίστηκε ο μεγάλος νικητής. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Βασίλης Χαλκιάς, στην τρίτη και τη δεύτερη ισοβάθμησαν ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Τζόνι Αμπατζόπουλος, με τον Παύλο Παπαδόπουλο να παίρνει τις περισσότερες ψήφους και να αναδεικνύεται νικητής του παιχνιδιού.