Δέσποινα Βανδή: Κάνω το My Greece για μένα – Τι να σου πω, ότι το κάνω για την Ελλάδα;

|
THESTIVAL TEAM

Λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «Το δικό μας σινεμά», η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια ρώτησε τη γνωστή τραγουδίστρια για την τηλεοπτική εκπομπή My Greece που παρουσιάζει στο Open. Η Δέσποινα Βανδή υπήρξε αφοπλιστικά ειλικρινής στην απάντησή της:

«Το My Greece είναι δική μου παραγωγή, εγώ πληρώνω. Προσπαθώ να μεταφέρω σε κάθε εκπομπή, τι είναι ο κάθε τόπος. Είναι καθαρά μια εσωτερική ανάγκη. Δεν πληρώνεται αυτό το πράγμα. Ήθελα να είναι ακριβή παραγωγή γιατί θέλησα να δείξω την ωραιότερη εικόνα. Είναι μία εκπομπή που στηρίζεται στην εικόνα και στην πληροφορία. Οι κάμερες είναι HD, είμαστε 15 άτομα στον δρόμο, δεν βγαίνει έτσι μια τέτοια εκπομπή, πληρώνεται. Το κάνω για μένα! Τι να σου πω, ότι το κάνω για την Ελλάδα; Το κάνω για μένα γιατί θέλω να αφήσω κάτι πίσω. Μέσα δεν μπαίνω, αλλά δεν είναι κάτι που το κάνω επειδή με πληρώνουν. Είναι καθαρά εσωτερική αναζήτηση, θέλω να δείξω την Ελλάδα έτσι όπως πρέπει να φανεί.

Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου διάβαζα τα σχόλια στο διαδίκτυο και χάρηκα πολύ που άρεσε στον κόσμο. Την επόμενη μέρα ξυπνάω και ευελπιστώ ότι όλο αυτό θα έχει πάει τέλεια. Έκανε 5%, καμία σχέση! Ήξερα ότι είμαι σε ένα κανάλι τα ποσοστά του οποίου αυτή τη στιγμή δεν είναι υψηλά. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που κράτησα ήταν ότι οι άνθρωποι που το είδαν και άρχισαν να γίνονται περισσότεροι, την χάρηκαν την εκπομπή. Είναι πολύ συγκεκριμένης κατηγορίας, πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτό το πράγμα για να το δεις. Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει».

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να μάθει και για το… ταλαιπωρημένο X-Factor που αναμένουμε να δούμε εδώ και ένα χρόνο. Η Δέσποινα Βανδή απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει γελώντας: «Είναι νωρίς. Είναι νωρίς. Είναι νωρίς».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.