Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Μάρθα Κουτουμάνου: “Πάγωσαν” στη Γερμανού με την κόντρα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Μάρθα Κουτουμάνου και Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνεχίζουν τη δημόσια κόντρα τους για το σπίτι που άφησε στο Πόρτο Ράφτη η Ζωή Λάσκαρη. Τα «επεισόδια» όλης της εβδομάδας έπαιξαν σε ένα συγκεντρωτικό βίντεο στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και με την ολοκλήρωσή του, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής είχαν μείνει «παγωτό».

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το να βγαίνεις στα κανάλια επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι ξεφτίλα, πώς να στο πω; Βλέπουμε τον κ. Λυκουρέζο να λέει «φιλοξενούσαμε τη Μάρθα στο σπίτι». Η Μάρθα είναι η κόρη της συζύγου σου».

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού είπε τα εξής: «Η Ζωή Λάσκαρη ήταν οι φτερούγες που κρατούσε τις δύο αδερφές ενωμένες. Είναι δύο ετεροθαλείς αδελφές, υπάρχει ένα σπίτι και το αφήνεις και στις δύο. Εκ των πραγμάτων είναι λίγο εύθραυστες αυτές οι ισορροπίες. Η μία θέλει να το πουλήσει, η άλλη θέλει να μείνει… Είναι λίγο τζιζ αυτά τα πράγματα. Αν ζούσε η Ζωή Λάσκαρη δεν θα γίνονταν αυτές οι συζητήσεις».

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.