Ενδιαφέροντες καλεσμένους οι οποίοι θα μιλήσουν για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας θα έχει και στην αποψινή του εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Τoquel έρχεται στο «The 2Night Show» στις 23:45 και δίνει την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ράπερ μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, τη φτώχεια, τους γονείς του, το θάνατο του αδερφού του σε τροχαίο αλλά και το ρατσισμό που έχει βιώσει.

Καλεσμένος του Γρηγόρη είναι και ο Κλήμης Πυρουνάκης. Ο δάσκαλος των φυλακών Ελαιώνα, μιλάει για το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές γυναικών και για το δίκτυο στήριξης αποφυλακισμένων γυναικών. Εξηγεί τη σημασία της μόρφωσης και εκπαίδευσης των κρατουμένων και μοιράζεται περιστατικά από τις φυλακές που τον έχουν σημαδέψει.

Ο Κωνσταντίνος Δαναός είναι ο επόμενος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μιλά για τη ζωή του στη φυλακή αλλά και για τα 17 χρόνια που ήταν φυγόδικος. Στη συνέντευξή του αναφέρεται στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στη φυλακή και εξηγεί την απόφασή του να μην γυρίσει πίσω και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.