Στο τέλος του φτάνει ο 3ος κύκλος του Celebrity Travel, με ένα ταξίδι στην πανέμορφη Λισαβόνα, την ιστορική πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, με καλεσμένο τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, σε μια πολύ ιδιαίτερη φάση της ζωής του που αποφάσισε να κάνει restart, αφήνοντας πίσω όλα τα ψυχολογικά «βαρίδια».

Αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 18.00 το απόγευμα, ο Νίκος Κοκλώνης ολοκληρώνει το «γύρο του κόσμου» μέσα από το Celebrity Travel για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, τσουγκρίζοντας με τον Ηλία Βρεττό το τοπικό porto και εξερευνώντας μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, αφιερωμένα στους φημισμένους Πορτογάλους θαλασσοπόρους και τις ανακαλύψεις τους που άλλαξαν την αντίληψη που είχαν μέχρι τότε οι άνθρωποι για τα όρια του πλανήτη μας.

Νίκος Κοκλώνης και Ηλίας Βρεττός θα επισκεφθούν την περιοχή Μπελέμ, το λιμάνι της Λισαβόνας, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, καθώς εκεί βρίσκονται τρία σημαντικά ορόσημα όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης: Ο Πύργος της Belem εκεί από όπου ξεκίνησαν οι καραβέλες του Βάσκο Ντε Γκάμα για τις μεγάλες ανακαλύψεις, το περίφημο Μνημείο των Aνακαλύψεων που χτίστηκε το 1960 προς τιμήν των Πορτογάλων θαλασσοπόρων και το επιβλητικό Μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, ένα αριστούργημα της αρχιτεκτονικής. Μαζί θα διασχίσουν την κρεμαστή γέφυρα 25ης Απριλίου που συνδέει την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας με την πόλη Αλμάντα στην αριστερή όχθη του ποταμού Τάγου. Παρέα θα περπατήσουν στην κεντρικότερη λεωφόρο της πόλη την Avenida Liberdade, θα επισκεφτούν τα διάσημα στέκια της καλλιτεχνικής γειτονιάς Bairro Alto, αλλά και την μοντέρνα Baixa που αποτελεί το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Από την περιήγηση στην όμορφη Λισαβόνα δεν θα λείψει μια στάση στον Πύργο της Santa Justa, που χτίστηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα από το Γάλλο αρχιτέκτονα Ραούλ Μενσιέ ντι Πονσάρ, μαθητή του Γουστάβου Άιφελ, αλλά και μια επίσκεψη στο ιστορικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Η βόλτα θα συνεχιστεί στην Alfama, την παλαιότερη γειτονιά της Λισαβόνας, με τις υπέροχες γκαλερί, τα ενδιαφέροντα μουσεία και τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και κλαμπ της πόλης. Ο Νίκος Κοκλώνης και ο καλεσμένος του θα ακούσουν τα φημισμένα fandos, θα πιουν porto και θα δοκιμάσουν το πιο διάσημο γλυκό της Πορτογαλίας: το pastel de nata.

Ο Ηλίας Βρεττός θα μιλήσει στον Νίκο για μια ξεχωριστή σχέση που απέκτησε μέσα από το Dancing With The Stars και τη συγκίνηση για τον τρόπο που του στάθηκε στη δύσκολη στιγμή του, θα μιλήσει για την προσωπική του ζωή ξεκαθαρίζοντας φήμες για όλα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί, θα παραδεχτεί πως ο ίδιος δεν έχει ποτέ σηκώσει χέρι σε γυναίκα, αλλά του έχει συμβεί να τον χτυπήσει γυναίκα, ενώ θα αποκαλύψει την άβολη θέση στην οποία τον έφερε συνάδελφός του όταν τον προσέγγισε ερωτικά.

Φινάλε για τον 3ο κύκλο με μαγικές περιπλανήσεις και μεγάλες αποκαλύψεις αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 18.00, στο Celebrity Travel στο OPEN.