Αυλαία ρίχνει σε λίγο καιρό η τηλεοπτική σεζόν και οι παρουσιαστές σπεύδουν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους ή συζητούν με άλλα τηλεοπτικά κανάλια για τα μελλοντικά τους σχέδια. Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, φαίνεται πως δεν ανησυχεί πλέον, μιας και ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Ant1.

Είναι γνωστό πως το «βαρύ πυροβολικό» στην ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου είναι η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά. Και τα τελευταία χρόνια, έχει αποδείξει πως είναι πλέον η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, που με το νάζι και το σκέρτσο της, αλλά και τις απίστευτες γκάφες της, έχει κατακτήσει το κοινό.

Στην ανακοίνωσή του ο Ant1 αναφέρει: «Μετά από έξι συνεχή χρόνια στην πρώτη θέση επιλογής του τηλεοπτικού κοινού, η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει να προσφέρει «Το Πρωινό» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον σταθμό για τα επόμενα 3 χρόνια.

«Το Πρωινό» διανύει και φέτος μια επιτυχημένη σεζόν, και κυριαρχεί στη ζώνη 10:00-13:00 με συνολικό μέσο όρο 20,2% στα δυναμικά κοινά. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,9 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι».