Ο Κώστας Κόκλας, μιλώντας στην εκπομπή "Όλα Λάθος", μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη για την σειρά "Εγκλήματα".

Ο γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε ότι η σειρά κόπηκε μόλις έγιναν τα γυρίσματα του 8ου επεισοδίου επειδή φαλίρισε ο παραγωγός. Όταν το 8ο επεισόδιο έκανε 40% τηλεθέαση, τους πήραν από τον ΑΝΤ1 για να ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα.

"Δεν γίνεται να κάνουμε πάντα δουλειές που έχουν επιτυχία και μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Τα κανάλια είχαν αρνηθεί να πάρουν τα “Εγκλήματα” στο πρόγραμμα τους και όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε τα γυρίσματα και να παίζεται, κοπήκαμε στο 8ο επεισόδιο. Φαλίρισε ο παραγωγός και εμείς αποχαιρετιστήκαμε. Όταν έπαιξε το πρώτο επεισόδιο από τα “Εγκλήματα” πήγε αθλία και ξαφνικά στο 8ο επεισόδιο έκανε 40% τηλεθέαση. Έτσι μας πήρε τηλέφωνο η Άλκηστις Μαραγκουδάκη από τον ΑΝΤ1 και μας είπε ότι ξεκινάμε ξανά τα γυρίσματα.

Δεν ανέβασα φωτογραφία με τον γιο μου και την πρώην σύζυγο μου για να δώσουμε κάποιο παράδειγμα. Δεν ξέρω αν θα ήθελα δεύτερο παιδί, είμαι καλά με τον γιο μου, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Πρέπει να υπάρχει μια ουδέτερη σχέση με το παιδί σου. Ούτε να είσαι κολλητός, ούτε πολύ αυστηρός" είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο: