MasterChef – Τελικός: Αυτός ήταν ο νικητής στη δοκιμασία με το μενού έξι πιάτων!

|
THESTIVAL TEAM

Επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη μετά την πρώτη δοκιμασία στο Σαν Σεμπαστιάν οι δύο φιναλίστ του MasterChef, Μανώλης Σαρρή και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Οι δυο τους λοιπόν κλήθηκαν σε μια μαραθώνια δοκιμασία, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές ένα δικό τους μενού. Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef, ολοκληρωμένο μενού degustation, αποτελούμενο από 6 διαφορετικά πιάτα, που θα έκαναν τη διαφορά. Και οι δύο διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να βγάλουν εις πέρας αυτή την πάρα πολύ δύσκολη δοκιμασία.

Ενώ απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα, ο Μανώλης είχε ετοιμάσει πέντε πιάτα και είχε έτοιμα μπροστά του τα υλικά για το έκτο. Ο διαγωνιζόμενος θεώρησε ότι δεν προλαβαίνει να στήσει το πιάτο του, όλοι όσοι ήταν στον εξώστη του φώναζαν να ολοκληρώσει το πιάτο, αλλά ο ίδιος δεν έκανε τίποτα και, ουσιαστικά, τα παράτησε.

Τα πιάτα του Μανώλη άρεσαν αρκετά στους τρεις σεφ, σε αντίθεση με της Σπυριδούλας, όπου βρήκαν αρκετά λάθη, εκτός από ένα το οποίο ήταν εξαιρετικό. Στο ένα πιάτο της, μάλιστα, που είχε χρησιμοποιήσει σταφύλια, είχε ξεχάσει μέσα τα κουκούτσια!

Ποιος, όμως, ήταν ο νικητής στη συγκεκριμένη δοκιμασία;

Η Σπυριδούλα ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας με 8/10, ενώ ο Μανώλης πήρε 5/10.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.