Ο Kit Harington απαντά στους επικριτές του Game of Thrones: Να πάτε να γ@@@

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Την απάντησή του στους επικριτές του Game Of Thrones, αναφορικά με το τέλος της σειράς, δίνει ο Jon Snow, κατά κόσμον, Kit Harington.

“Πιστεύω πως ανεξάρτητα από όσα πιστεύει ο καθένας για αυτή τη σεζόν – και δεν θέλω να ακουστώ κακός για τους κριτικούς- όμως όποιος ξοδεύει μισή ώρα για να γράψει αρνητικά σχόλια, κατά τη γνώμη μου μπορεί να πάει να γαμ…” είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Esquire” και συνέχισε: “Ξέρω πόσο πολύ ενδιαφερόταν ο κόσμος για τη σειρά και ξέρω πόση πίεση είχαν οι άνθρωποι που εργάστηκαν για τη σειρά. Ο λόγος είναι πως νοιάζονταν πραγματικά. Ενδιαφέρονταν για τους χαρακτήρες και για την πλοκή και επειδή ήθελαν να μην απογοητεύσουν το κοινό”.

Οι φαν της σειράς είναι διχασμένοι για το τέλος της, με τους περισσότερους να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους. Μάλιστα δημιουργήθηκε καμπάνια στο διαδίκτυο για την συγκέντρωση υπογραφών ώστε να ξαναγυριστεί ο τελευταίος κύκλος. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 1.400.000 υπογραφές.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.