Ανατροπή στο Power of Love με διπλή αποχώρηση! Κλάματα και ειρωνείες στο πλατό (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ανατροπή σημειώθηκε στο χθεσινό Gala του Power of Love, υπήρξε διπλή αποχώρηση!

Και αυτό διότι ενεργοποιήθηκε η αρνητική ψηφοφορία του κοινού. Οι πιο αγαπημένοι παίκτες ήταν η Άννα Ελευθερίου και ο Bill Σαντρίας, ενώ οι Μανώλης Σαββάκης και Ρένια Τσακίρη ήταν οι δύο που προστατεύτηκαν από τους συμπαίκτες τους.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος αναδείχθηκαν το πιο αγαπημένοι ζευγάρι και κέρδισαν 2.500 ευρώ. Στην αρνητική ψηφοφορία των παικτών, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Ρεγγίνα Γκαϊνά και ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου.

Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως η Άννα Ελευθερίου είναι η πιο αγαπητή παίκτρια της εβδομάδας και ως εκ τούτου προστάτευσε το σπίτι της, με αποτέλεσμα ο Φάνος να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Λίγες στιγμές αργότερα, η παρουσιάστρια άνοιξε το κουτί και πήρε από μέσα το χαρτί, στο οποίο αναφερόταν πως ενεργοποιείται για σήμερα η αρνητική ψηφοφορία του κοινού και θα αποχωρήσει ο πιο ανεπιθύμητος.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε με τη σειρά του από το σπίτι της αγάπης.

Την ώρα της ανακοίνωσης, η Ρεγγίνα Γκαϊνά έβαλε τα γέλια, προκαλώντας την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου: «Ρε συ Ρεγγίνα, γιατί γελάς; Συγγνώμη, γιατί γελάς; Η φίλη σου στεναχωριέται γιατί φεύγει το αγόρι της, εσύ γιατί γελάς; Η ίδια η Άννα κλαίει που φεύγει ο Παύλος κι εσύ γελάς. Σε παρακαλώ!».


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.