Παραβίασαν κανόνες στο Power of Love! Η προειδοποίηση της Μαρίας Μπακοδήμου (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Τους κανόνες του παιχνιδιού παραβιάζουν καθημερινά οι παίκτες του Power of Love και σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι και τους προειδοποίησε πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα επιβληθούν κυρώσεις.

«Έχετε ξεφύγει και παραβιάζετε τους κανόνες. Μπαίνετε από το ένα σπίτι στο άλλο χωρίς να έχετε πάρει άδεια, θεωρώντας ότι αυτό είναι κάτι που το έχετε κατακτήσει. Επειδή δεν το έχετε κατακτήσει κι επειδή αυτό έχει κυρώσεις, το ξέρετε από την αρχή, σήμερα δεν θα σας δώσω γιατί μάλλον έχετε παρασυρθεί.

Θα σας τονίσω βέβαια ότι την ευθύνη για το ποιοι φεύγουν από τα σπίτια δεν την έχουν μόνο οι παίκτες, αλλά και οι αρχηγοί. Οι αρχηγοί, λοιπόν, θα πρέπει να φροντίζουν κι αυτοί να μην μετακινούνται οι παίκτες από το ένα σπίτι στο άλλο. Να ξέρετε ότι την επόμενη φορά που θα γίνει, θα τηρηθούν οι κυρώσεις και δεν ξέρω ποιος θα την πληρώσει, ο παίκτης, ο αρχηγός… Γι’ αυτό τηρήστε τους κανόνες», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.