Παίκτης του MasterChef μπήκε στο ριάλιτι μαγειρικής για να κερδίσει φιλίες, εμπειρίες και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα «MasterChef». Για τον Χαράλαμπο Κοτσώνη η μαγειρική είναι συναισθήματα, ζεστασιά, έρωτας, αφοσίωση και πειθαρχία. Δηλώνει αθεράπευτα δημιουργικός μαγειρικά, ερωτευμένος με την κουζίνα.

Πρόσφατα, ο πρώην παίκτης του «MasterChef» βρέθηκε στην εκπομπή «Έλα να δεις» στο OMEGA της Κύπρου και μίλησε ανοιχτά για το bullying που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη σχολή μαγειρικής που τελείωσε.

«Όλα ξεκίνησαν από το ότι ήμουν πιο ελλιποβαρής σε σχέση με ότι είμαι σήμερα. Ο κόσμος τότε δεν αντιλαμβανόταν τη διαφορετικότητα των ατόμων, θεωρούσε πως αν κάποιος είναι πιο λεπτός τότε έχει επιρροή πάνω του. Είτε σωματική είτε ψυχολογικά. Χρησιμοποιούσαν αυτό το μειονέκτημά μου εις βάρος μου. Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στο σχολείο. Με χτυπούσαν. Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Αν ανέφερα κάτι, δεν ήξερα ποιος θα με ακούσει και αν θα ανταποκρίνονταν όπως περίμενα. Θα έλεγαν μετά ότι ζητούσα βοήθεια ή ότι είμαι πιο αδύναμος. Ήθελα να δείξω πως δεν είμαι αδύναμος», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Είχα δύο επιλογές: Είτε να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα», συμπληρώνει.

Δείτε όσα είπε: