Η ατάκα για τη μαμά του Σάκη Τανιμανίδη που άφησε άφωνη την “Ελένη” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη έλιωσε με την τρυφερή φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τη μαμά του, που τον επισκέφτηκε στον Άγιο Δομίνικο.

H λαμπερή παρουσιάστρια είδε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram και ζήτησε να την δει και στον αέρα της εκπομπής της.

«Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να παίξει την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, που είναι η γιορτή της μητέρας. Αυτό θα πει όσο και να μεγαλώσω τη μαμά μου την αγαπώ…», είπε η ίδια.

Αμέσως, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τη διέκοψε: «Την γιορτάζω στην Αθήνα, την γιορτάζω στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να την γιορτάζω και στον Άγιο Δομίνικο; Έλα ρε παιδιά τώρα! Καλά έκανε και πήγε, αλλά σκεφτείτε και λίγο αυτό το κορίτσι, τη Χριστίνα. Φθάνει όταν είσαι νιόπαντρο ζευγάρι να είσαι με τον άντρα σου δυο βδομάδες και να σου έρθει η πεθερά ξαφνικά με το ταπεράκι; Έβλεπα τη Χριστίνα να σχολιάζει την φωτογραφία και να λέει «let’s party started»! Τι πάρτι; Τι πάρτι να κάνετε;».

Η Ελένη είχε μείνει και την άκουγε και δεν ήξερε τι να πει.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.