Ξέσπασε στον αέρα για τον Αλέξη Γεωργούλη: Το κάνουν για την καρέκλα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στη βολιδοσκόπηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές φαίνεται να βρέθηκε και ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραδέχτηκε ότι το σκέφτεται σοβαρά. Αυτό ήταν που προκάλεσε ένταση Στη φωλιά των Κου Κου, με τον Γιώργο Κρικοριάν να βγαίνει από τα ρούχα του και να αναφέρει τα εξής:

«Θα κινδυνεύσω να με πείτε και ξινό, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ με τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την αναγνωρισημότητά τους ή την όποια συμπάθεια έχει το κοινό προς αυτούς για να κερδίσουν μια θέση στην πολιτική σκηνή. Το κάνουν για την καρέκλα, το κάνουν για ένα έξτρα μεροκάματο, το κάνουν για να δώσουν ένα ακόμα show πιο δυνατό και από αυτά της τηλεόρασης; Μη μου πείτε ότι κάθισαν τα κόμματα και είπαν: «εκτιμήσαμε πάρα πολύ το όραμα που έχει ο Αλέξης Γεωργούλης για την Ευρώπη και πάμε να του κάνουμε πρόταση». Αυτό που θέλουν είναι να βάλουν ένα ακόμα λαμπυρίζον στη βιτρίνα τους για να προσελκύσουν κόσμο στο μαγαζάκι τους. Κοινώς, ένα γνωστό όνομα – κράχτη, ο οποίος θα φέρει και άλλα ψηφαλάκια στο κόμμα τους».

Δείτε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.