Ανακοίνωση σχετικά με το σοβαρό επεισόδιο που έλαβε χώρα σήμερα μεταξύ δύο δημοσιογράφων της ΕΡΤ, εξέδωσε η διοίκησης της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ είχαν έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους και μάλιστα υπήρξε και χειροδικία.

Η διοίκηση της ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της τονίζει πως έχει λάβει γνώση του περιστατικού και πως έχουν κινηθεί ήδη οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διαλεύκανση του συμβάντος.

"Δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα", σημειώνεται επίσης στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ:

"Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα".