“Η Λάουρα Νάργες είναι καλό κορίτσι, αλλά φέρεται σαν ψωνάρα” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Την συμπεριφορά της Λάουρα Νάργες σε δημοσιογράφο της εκπομπής, “Ευτυχείτε”, σχολίασε μέλος της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, “τσάκωσε” την Λάουρα Νάργες και η δημοσιογράφος θέλησε να πάρει ορισμένες δηλώσεις της παρουσιάστριας για το “κόψιμο” του Survivor Πανόραμα αλλά και αν υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να πάρει μέρος στο Survivor.

Η παρουσιάστρια απάντησε “κοφτά” και μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητο της για να φύγει. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εκνευρίστηκε με τα όσα είδε στο βίντεο και ξέσπασε: “Έλεος κάπου γιατί είναι και ραδιοφωνική συνάδελφος… Λάουρα μου δεν είσαι ράπερ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με νοιάζει γιατί όπου βλέπω ψωνάρα θα την κράζω. Αυτό κάνω 30 χρόνια στη δουλειά και θα συνεχίσω να το κάνω.

Είναι καλό κορίτσι, αλλά φέρεται σαν ψωνάρα και της συνιστώ σαν παλαιότερος να αλλάξει την συμπεριφορά της. Από σεβασμό επειδή είναι απλά μια ραδιοφωνική παραγωγός, είναι ένα όνομα μεσαίου βεληνεκούς. Δεν σε έχω δει εσένα Κατερίνα να έρχεσαι έτσι στο κανάλι, έρχεσαι κανονικά σαν άνθρωπος, όχι κρυμμένη κάτω από 68 πράγματα. Ο κόσμος τα ξερνάει αυτά. Είμαστε μια χώρα με 10 χρόνια κρίσης. Ο κόσμος αυτά δεν αντέχει να τα βλέπει. Το δεύτερο σκέλος είναι να κάνει μια δήλωση στη ρεπόρτερ από σεβασμό”, είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.