Γκρίνια, φωνές και προσβολές στο MasterChef ανάμεσα σε Χαράλαμπο και Παντελή (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Τα ζευγάρια που όρισε η Σπυριδούλα έχοντας το πλεονέκτημα μετά τη νίκη της στο Mystery Box του MasterChef λειτούργησαν άψογα με εξαίρεση τον Παντελή Βούρο και τον Χαράλαμπο Κοτσώνη. Ο Χαράλαμπος εξέφρασε από την αρχή την αδυναμία του να υποστηρίξει το γλυκό που είχε ο Παντελής την ιδέα να φτιάξουν και θεωρώντας πως ο Παντελής δεν θα καταφέρει να φτιάξει το πιάτο που είχε πει, είχε έτοιμο το plan b.

Το πρόβλημα ήταν πως δεν υποστήριξε από την αρχή το πρώτο τους πλάνο, γκρινιάζοντας συνεχώς για κάθε κίνηση του Παντελή, χωρίς να προσπαθεί να βοηθήσει για να βγάλουν ένα σωστό αποτέλεσμα. Ο Παντελής διατήρησε τους γνωστούς χαμηλούς του τόνους, όμως ο Χαράλαμπος δεν άκουγε τίποτα. Η γκρίνια του έφτασε μέχρι και τους κριτές του MasterChef που παρακολουθούσαν πως δούλευαν οι παίκτες στους πάγκους τους.

Το πιάτο τους τελικά ήταν αρκετά καλό για να κρατήσει τους δυο τους ασφαλείς, ωστόσο οι δυο τους συνέχισαν να «τρώγονται» κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης με τον Χαράλαμπο να κατηγορεί τον Παντελή για bullying.

Δείτε όσα συνέβησαν:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.