Aποκάλυψη Αρναούτογλου για Πετρούνια – Μιλλούση! “Θα το πω για πρώτη φορά…”

|
THESTIVAL TEAM

Στην αποκάλυψη πως ο Λευτέρης Πετρούνιας έπαιρνε τηλέφωνο στον ΑΝΤ1 και τους έλεγε να προσέχουν την εικόνα της Βασιλικής όσο ήταν στο Nomads, προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show”.

«Θα πω κάτι που θα το πω για πρώτη φορά, αλλά δεν γίνεται να μην το πω. Έχει να κάνει με τον Λευτέρη και τη Βασιλική, όπως ζούσα εγώ τη Βασιλική στο Nomads. Κάποια στιγμή αγχώθηκες και κατανοητό. Αγχώθηκες πώς ένας αθλητής ή μια αθλήτρια με πέντε, δέκα περιστατικά που μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα παιχνίδι, όπως το άγχος σου σαν αθλητής ήταν να προστατέψεις τη Βασιλική.

Ξέρω ότι μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να δημιουργήσει τόσο κακές εντυπώσεις για έναν άνθρωπο, που 30 χρόνια να είναι άψογος, να πάει να κλειστεί σε ένα παιχνίδι για ένα μήνα και ένα στράβωμα, μια κακή συνεννόηση, ένας καβγάς με κάποιον πολύ συμπαθή ή οτιδήποτε άλλο να καταστρέψει όλο του το προφίλ που έφτιαχνε 30 χρόνια στη ζωή του.

Αυτό σε έκανε να αγχωθείς και πολλές φορές να φτάσεις στο σημείο να πάρεις τηλέφωνο, να κάτι που το λέω για πρώτη φορά, και να πεις “παιδιά, προσοχή τη Βασιλική, μη χαλάσουμε όλο αυτό που έφτιαξε η γυναίκα για ένα παιχνίδι”. Τα λέω σωστά;», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ναι, εντάξει, το είπα λίγο λιγότερο ευγενικά. Θα έρθω εκεί, λέω, να την πάρω με το αεροπλάνο και να φύγουμε», απάντησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.