Το «Master Chef», που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, στο Star, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα «βασιλιά» της κουζίνας.

Μάλιστα οι αιτήσεις από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες, ξεπέρασαν τις 3.000, ωστόσο

Παράλληλα έχει αρχίσει να προβάλλεται και το τρέιλερ-υπερπαραγωγή για τον νέο κύκλο της εκπομπής, στο οποίο πρωταγωνιστούν φυσικά οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", τα γυρίσματα έγιναν σε προσεκτικά επιλεγμένους χώρους, στα βόρεια προάστια, και κράτησαν δύο ημέρες. Το σενάριο υπέγραψε η Νατάσα Σέγκου, ενώ τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Γιάννης Μικρός. Το τρέιλερ χωρίζεται σε δύο μέρη: στο πρώτο μέρος, οι τρεις κριτές, πολύ κομψά ντυμένοι, εμφανίζονται στο λόμπι κάποιου ξενοδοχείου για να γνωρίσουν τους διαγωνιζομένους.

Εκεί, τους υποδέχονται διαδοχικά δύο αιθέριες υπάρξεις, με τον Λεωνίδα να κλέβει την παράσταση και στις δύο περιπτώσεις, κερδίζοντας την απόλυτη προσοχή των κοριτσιών. Ο Πάνος και ο Σωτήρης, από την άλλη μεριά, αν και παραξενεύονται με το... σουξέ του συναδέλφου τους, μένουν στο ύψος τους. Στο δεύτερο μέρος του τρέιλερ Ιωαννίδης, Κοντιζάς και Κουτσόπουλος μένουν άναυδοι από τις εντυπωσιακές ικανότητες των επίδοξων μαγείρων.