Όσο οδεύουμε προς την ολοκλήρωση του My style rocks τόσο φαίνεται ότι οι διαγωνιζόμενες αισθάνονται κόπωση. Τα κορίτσια απογοητεύονται όταν δεν καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και δεν μπορούν να το κρύψουν.

Στο σημερινό επεισόδιο η Μπέτυ Μαγγίρα άφησε τη θέση της και αποφάσισε να εξετάσει από κοντά τη διαγωνιζόμενη Κυριακή Τσανικίδη για να κάνει τις παρατηρήσεις της.

«Βλέπω εξέλιξη, αλλά αυτό το μαλλί δεν θέλει λίγο κούρεμα; Να τα λέμε και αυτά. Κι εσύ φακούς παιδάκι μου; Τί έχετε πάθει όλες;», έβαλε τις φωνές η Μπέτυ Μαγγίρα. «Τί χρώμα μάτια έχεις; Γιατί δεν τα αφήνεις να φανούν ωραία καστανά ζεστά; Το μακιγιάζ είναι πολύ καλύτερο, ήρθα να δω από κοντά το φρύδι…», είπε η κριτής δίνοντας συμβουλές και για το σχήμα του φρυδιού της παίκτριας ούτως ώστε να μην δείχνει τόσο επιθετική. Ήταν δε τόσο καλή στις συμβουλές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραπονέθηκε πως δεν ασχολείται καθόλου με εκείνη.

Η διαγωνιζόμενη πάλι, κράτησε χαμηλούς τόνους και φάνηκε να υπολογίζει τις παρατηρήσεις της τριάδας, οι οποίες τη βοηθούν να γίνει καλύτερη.

Δείτε το βίντεο: